Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет - нов съм! 147 или GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
    1.6 е 120 магарета.
    А те ограничения уж май сложиха, ама повярвай ми - всяко лигаво леке и с 1.2, 60 коня може да се пречука. То ако там горе в сивото вещество дава заето, кубатурата и конете няма да са му пречка да прави щуротии...
    Да вярвам ти така ееееее, НО всъщност ХИЧ НЕ Е.........
    Щот за колкото едната вдига 80км/ч и тва ша и е максимума по някое нанагорнище, па и надолу едва ли ще вдигне кой знае колко повече, другата дет е 150к.с. ще вдигне 120км/ч а на долу......... ни ми са мисли.......
    Пък кат си млад така ти ври кръвта, чееее......
    Тва само кат пример го давам, а примери мноооооо.....

Към младежа дет е пуснал темата, във форума има изписана доста информация по въпросите ти.
    Поразрови се щом имаш желание, няма да съжаляваш.......
    И както те посъветваха колегите качи се и на двете и сам ще прецениш коя е твоята.......

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=28

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54776

Успех!
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Вземаи 147 1.6 смело а като искаш ефтино возене слага се газов инжекцион...На дизела не е много ефтина подръжката в сравнение с туинспарка особено ако на дизела е за смяна турбина,дюза,помпа...Имам 156 2.0 и 147 1.6 ..147 извън града с 3 и багаж върви добре и гори нормално ...не е тясна за 4ма с багаж...и мисля че за 5 хил.ще намериш добра кола ако избираш внимателно
      Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

Благодаря за отговорите! Не съм вярвал че може да сте толкова отзивчиви и задружни! Само така! Никой нищо не каза за колата от обявата - явно никой не я е виждал на живо...

Comment

А за тази някакви отзиви и мнения? Има я и тук във форума...
          http://www.mobile.bg/11291638825418442

Comment

Ако е бензинка 2,0 или поне ако е 1,6 да е 120 кончета,а щом си нов шофьор първоначално внимателно с газта както са казали и другите колеги.
            Аз не бях карал кола редовно дълги години и взех 2,0,все още ме е яд,че не взех 2,5 или 3,2,та искам да кажа,че ако вземеш 1,6 105 коня и ако наистина Алфа е твоята кола тия 105 коня много бързо ще ти омръзнат.
            Иначе успех в начинанието,дано си намериш добър екземпляр!
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kachaka Покажи съобщение
              А за тази някакви отзиви и мнения? Има я и тук във форума...
              http://www.mobile.bg/11291638825418442
              На пръв поглед някой меко казано се е изгаврил с волана....Гледам има табли на Екстрийм сервиз, може да се обадиш да питаш Бобо, ако се сеща нещо да ти каже за техническото състояние на колата.
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=60581

Ето ти една от форума. Наточена, на прилична цена. Вярно че е дизел, но тоя мотор върви много повече от мъртвото 1.6, гори по-малко и като цяло е много сполучлив.

Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщение
                [...]ако на дизела е за смяна турбина, дюза, помпа [...]
                Това е все едно да му кажеш, че мотор е по-добре от кола, защото по-малко гуми може да се спукат.
                Subaru Legacy 3.0R
                Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                sigpic

Comment

Благодаря! И аз я видях...даже съм писал в темата и чакам отговор.

Comment

А какво ви е мнението за Алфа GTV 1.8 144к.с. 1999г. и по-точно ето тази:
                    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...578&f1=details
                    Много ми харесва и ми е близко...дайте съвет!

Comment

Няма ли някой алфист от Търново???

Comment

Тая хич не е лоша, и като гледам точно пред гаража си седи, значи тоя е фен и я изкарва от време на време! Заслужава си да отидеш да я видиш!
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Щом ще ти е първа кола, по-добре се откажи от идеята за тия 2 автомобила. По-добре си вземи някоя 145, верно масови са, но са по-евтини за поддръжка и да я шибнеш някъде няма да те е яд, щото ще си дал 1500 лева за да я купиш и ще ти останат сума ти пари за обслужване, гориво и пиячка. И 147 и ГТВ са адски неманеврени в паркинг условия коли, което в твоя случай ще е гаранция за многобройни паркинг щети. Не съм карал 145/146, но имайки предвид, че са една и съща кола с Типо, Темпра, Дедра, Браво, Брава и 155 предполагам, че рейката е по-дългичка и съответно радиусът на завой ще е по-малък. Нека колегите с такива да кажат дали е така. Другото са цените на предното окачване при 147 и задното при ГТВ... Разбирам, че си млад и ти се ще нещо "по-така" на външен вид, но все пак по-добре почни с една 145 или варианта и с 5 врати - 146...
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Да ама като ми харесват??? Мисля, че няма да ми е проблем паркирването, а поддръжката...

Comment

Дилемата е 147 или GTV? Помагайте!

Comment

Аз мисля , че колегите почти изчерпаха темата. Сега е въпроса на личен избор - дали ще е Хот Хетч или Купе , това ти решаваш. Казаха ти минусите и плюсовете на различните модификаций и двигатели , лично моя избор би бил 147. И дизел задължително ако ще е Everyday Car. Сега карам 156 2,0 ТС , на твойте години съм и си я държа в гаража и я карам по рядко , защото ми идва доста нанагорно с горивото , а относно потдръжката - бензина е по капризен , но ако си истински Алфист няма да ти е проблем. Дизел - икономия и динамика в градски условия . Ти си на ход ;]
                                Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
                                Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

Working...
                                X